top of page

Acces Bars

Acces Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wil ervaren in lichaam en geest.

Acces Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin ligt de elektrische lading van al je overtuigingen, gedachten, emoties, houdingen, beslissingen en ideeën die je ooit hebt gehad als een patroon opgeslagen.

Wat houdt het in?

Tijdens een Acces Bars behandeling worden de 32 drukpunten in verschillende combinaties zachtjes aangeraakt. Hierdoor kan de informatie die er is opgeslagen, eindelijk ontladen. Dit zorgt voor rust in het hoofd en ontspanning in het lichaam. Je gaat als het ware oude blokkades weghalen om zo ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Je kan het vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je pc.

 

Je ruimt blokkades op die je hinderen en maakt zo plaats voor overtuigingen, emoties... die je vooruit helpen. Zodat jij op en top het leven kan leiden dat je altijd al wou.

Voor wie?

Werkelijk iedereen. Kinderen en baby's hebben ook veel baat bij een behandeling. Ze zijn kalmer en kunnen beter slapen. Tieners kunnen beter studerenen bekomen een beter zelfbeeld. Zelfs mensen met epilepsie, parkinson of hersenbloeding kunnen veilig een behandeling ervaren. Zwangere vrouwen ervaren veel minder zwangerschapsziekte en een gemiddelde bevallingsduur van 4 à 5 uur.

Waarvoor in te zetten?

Spirituele groei l ADHD l ADD l Autisme bij kinderen l Zwangerschapsklachten l Menopzauze l Vruchtbaarheidsproblemen l Eetproblematiek l Alcohol en drugsverslaving l Langdurige migraine l Puberteit l Gebrek aan zelfvertrouwen l Verandering willen l Stress en spanningen l Piekeren l Slapeloosheid l Concentratieproblemen l Pijnklachten l Depressie l HSP l PTSS l Reuma l Fybromyalgie l In het hier en nu willen leven l Burn out l Angsten en fobieën l Vermoeidheid

Wat doet het op celniveau?

Van nature is een cel bolvormig. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze door invloed van gedachten, gevoelens en emoties een meer ovale vorm krijgt. Dit kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van je bars geef je verlichting aan de cellen zodat ze terug hun oorspronkelijke vorm kunen aannemen. Dit zorgt ervoor dat je cellen beter voor je eigen lichaam kunnen zorgen.

En in de hersenen?

Wetenschappelijk hersenonderzoek toont aan dat de hersengolven veranderen tijdens het ontvangen van een Acces Bars behandeling. Je start als het ware in Beta waarin je actief en alert bent, maar gaat zo door naar Alpha waarin je kalmte en rus ervaart. Tot je in Theta belandt. Dit is een zeer diepe staat van ontspanning vlak voor de slaapfase. 

Dit proces geeft toegang tot je zijn waardoor je vastgezette negatieve gedachten, emoties, gewoontes een positieve wending kunt geven.

ffa58da0-ac01-4a73-9c40-7b0acaaa4790.png

Tijdens een Acces Bars behandeling worden de 32 drukpunten in verschillende combinaties zachtjes aangeraakt. Dit zorgt voor rust in het hoofd en ontspanning in het lichaam

fc56423c-9690-4161-8655-00943f2478c2.png

Bel me voor een kennismaking

+32 494 89 77 23

Follow

  • Instagram
bottom of page