top of page
steiger

Talking to the Chakra's

TTC is een energetische therapie waarin ik met behulp van liefdevolle kosmische energie het zelfhelend vermogen van het lichaam ga activeren door middel van zowel fysieke als energetische aanrakingen.

 

De kosmische poorten worden weer geopend en zo kan je weer gaan voelen wie je echt bent. 

HARMONJA l Talking to the chakra's.png

Talking to the Chakra's (TTC) doe ik door middel van zowel fysieke als energetische aanrakingen. Een precieze aanraking geeft een signaal naar het brein die er vervolgens voor zorgt dat het zelfhelend vermogen aangesproken wordt om blokkades op te heffen.

We hebben 13 chakra's waarvan we er 7 als hoofdchakra's zien. Iedere chakra staat in verbinding met zijn eigen hormoon, orgaan, kleur... en heeft zijn eigen eigenschap. Een disbalans in de chakra's kan zich uiten in zowel mentale, fysieke als emotionele klachten.

Tijdens een behandeling maak ik gebruik van kosmische energie, een intentie en de intelligentie van je lichaam om de blokkade bij de wortel aan te pakken.

Waarvoor?

TTC is inzetbaar voor om het even waar je tegenaan loopt. Een depressie, trauma, ontstekingen, overgewicht, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen...

Voor wie?

Omdat het zo een zachte energie is, kan deze werkelijk bij iedereen gebruikt worden. Ook bij kinderen en baby's. Wanneer platliggen geen optie is, kan de behandeling ook zittend of zelfs in een rolstoel gegeven worden.

Talking to the Chakra's by Monja 3
00:16
Talking to the Chakra's by Monja
00:09
Talking to the Chakra's by Monja 2
00:13

Bel me voor een kennismaking

+32 494 89 77 23

Follow

  • Instagram
bottom of page