top of page
WhatsApp Image 2023-10-21 at 11.58.31_6872d205.jpg

Monja Vandyck

Traumacoach

M​onja Vandyck

BE - Diepenbeek

monja_vandyck@hotmail.com

+32 494 89 77 23

Hallo... 
Ik ben Monja

Ik doe aan trauma release en dit doe ik door gebruik te maken van een aantal zeer krachtige technieken.

 

Ik ben deze weg opgegaan nadat ik ongeveer 2 jaar geleden zelf ondervonden heb hoe trauma's waarvan ik dacht dat ik ze een plaats had gegeven, toch ineens door triggers opnieuw naar de voorgrond kwamen. Deze keer kreeg ik ze niet meer weggestopt en ging ik voor het eerst in mijn leven in therapie. Dit deed deugd. Maar ik merkte ook dat alles op de voorgrond bleef hangen.

Toen Transformational Cupping op mijn pad kwam, besefte ik pas voor het eerst dat trauma ook letterlijk in ons lichaam kruipt. Tot in onze cellen. Wat voelde ik mij goed na mijn eerste sessie. Ineens veranderde mijn druk, vol hoofd naar stilte. Ik kon in slaap vallen zonder eerst te piekeren, Wat een zaligheid!

Ik heb tijdens de sessie wel 4 keer gehuild. Vooral op het moment toen ik bij mijn knie gecupt werd. Men vertelde mij dat je daar je jeugdtrauma's opslaat. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Mijn knieën zijn zowaar mijn zwakke plek. Ineens begreep ik mijn lichaam beter. Hoe komt het toch dat we dit niet leren op school. Ik wist het heel zeker. Dit wilde ik ook naar buiten brengen. Hier wilde ik andere mensen mee helpen, net zoals het mij geholpen had.

Na Transformational Cuppen heb ik er ook voor gekozen om een opleiding Acces Bars te volgen. Ik had tijdens mijn opleiding meteen een fascinatie had voor het hoofd, omdat hier heel veel meridianen doorlopen. Het hoofd kan je echter niet cuppen. Ik vind het heerlijk dat dit een zeer ontspannende manier van behandelen is. 

Mensen die mij kennen, weten dat ik van in het begin al zei dat er nog iets is wat ik wilde doen... maar dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Na een retreat in Ibiza werd dit gevoel alleen maar groter. Daar heb ik gevoeld hoe fijn ik het vond om te werken met energie. Het voelde meteen vertrouwd en smaakte naar meer.

Met behulp van het universum is Talking to the Chakra's op mijn pad gekomen. 

Dit is waar ik naar op zoek was. Wat vond ik het heerlijk om deze opleiding te volgen! Het voelde aan als ware magie. Ik heb zelf mogen ondervinden hoe mijn lichaam de energie terug herkende waarmee mijn zelfhelend vermogen werd geactiveerd. Het was een waar cadeau. Nog mooier vind ik het, om het zelf toe te passen en anderen hiermee te helpen.

Om te zien hoe een lichaam zichzelf gaat healen en releasen is het mooiste cadeau om te geven.

Loop jij ergens tegenaan en weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Maar weet je wel dat je vooruit wil?
Ik kijk graag samen met jou welk pad het beste bij je past. 

Er is altijd een pad te vinden. De eerste stap is de moeilijkste. Maar ook de belangrijkste.
Je gaat zien daarna loopt het vanzelf.

Heel veel Liefs Monja

bottom of page